lunes, 23 de marzo de 2009

IB3 A LES CARRERES, O: PAGA BENEIT!

Venga riure!
 Alegria!
 Fantàstic! 
    
 Ens ho passarem molt bé, mirant els cotxes donant voltes, a la balear. Perquè, ara, podrem veure les carreres del Mundial de F-1, amb n'Alonso, en Jamilton, i tots aquest noms tan autòctons i balears "de pura sepa",  per la cadena autonòmica IB3, i tot per el mòdic preu, segons hem llegit, de quatre milions d'euros (quasi 700 milions  de pessetes, per els que, com jo, encara no entenem això dels euros) JA, JA, JA!!!. 
 És a dir, això mateix que podríem veure gratis, sense pagar ni un cèntim, gràcies a les gestions d'Antoni Martorell, el "kefe" d'IB3, i dels polítics que ho consenten, els illencs tendrem el privilegi de contribuir, ens agradi o no, a quadrar el pressupost. 
 Ja se sap que IB3 és lider d'audiència, i per això es pot permetre aquests i altres luxes, que no tot han de ser "programas del corasón y carmeles merchantes" Ja,Ja, Ja!!!.
 Deu ser divertit, això de fer el que te passi pels collons amb els diners dels contribuents, mentre veus que tos els consellers, batles i regidors ploren perquè els seus respectius pressuposts quasi no donen per a la benzina del cotxe oficial, Ja,ja,ja!
 Pel que ens afecta, com a Societat Protectora de l'Humor, haurem de donar la raó als que ens diuen que en lloc de oferir crear un Museu de l'humor, el que hauríem de proposar son aventures esportives, que per això sí que el Govern balear i el Consell de Mallorca té pressupost; JA,JA, JA!!!         

2 comentarios:

  1. Enviado por Carlos "Coco" Meneses:
    Enhorabuena, Pepe Roig, por el museu. Que luzca humor de todos los colores, y logre variedad de elogios,un abrazo. Coco M.

    ResponderEliminar
  2. Ai Pep, quanta raor en poquetes línees!!! Que me tornin el 50% del meu sou (treballo a IB3) i podré arribar a fi de mes com abans...ara ni al 15!!! No te fa gràcia???? Es una bona "fórmula" per fer humor :) jo al manco me descollon!!!!

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Modus operandi