martes, 24 de marzo de 2009

IB3, F-1= paga boig 2


 Ens puntualitzen l'anterior comentari referent a IB3, la televisió autonòmica, "Sa de'n Martorell", i la compra dels drets d'imatge, a La Sexta, per a emetre les carreres de Fórmula -1, per quatre milions d'euros. 
 La persona, molt afeccionada a la competició automobilística ens diu que: "aquest quatre milions d'euros només son per la compra del dret d'emissió, als  quals s'han d'afegir altres despeses com son la producció, i els comentaristes que ens explicaran la carrera. No sabem si hi haurà personal d'IB3 desplaçat al lloc de les curses, la qual cosa incrementaria molt més la quantitat. Ara mateix, pens que el cost superarà els 6 milions d'euros".
 Amés dels cost econòmic hi ha altres inconvenients: "Podrem gaudir dels comentaris dels especialistes de La Sexta, però no els de TV3, que encara m'agraden més".
 Pel que fa al comentari de les plorades dels polítics de les conselleries, del Consell i els ajuntaments: "Hi ha ajuntaments que no tenen doblers per a pagar els deutes de les empreses que els serveixen material o fan serveis, i ho passen puta per poder pagar al personal. No  hi ha doblers per tota aquesta gent, però si per els capricis d'Antoni Martorell, per una cosa, la F-1, que ho podem veure gratis".
 Idò sí que fa rialles, tot això. Però s'ho val, perquè tots ja sabem de la mallorquinitat, o balearitat, de Fernando Alonso (O és Ferran Alonso?). I lo bo és que tothom calla. 
    

1 comentario:

  1. Pues sí, algún día me gustaría que alguien me explicara que finalidad tiene hacer la Fórmula 1 por IB3, gastándose todo este dinero, cuando la gente ya podía verla antes gratis por otros canales de televisón.

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Onorables infractores