miércoles, 4 de marzo de 2009

La pancarta de la presidenta


El nostre amic critic "el Provocador" ens remet aquesta nota. 

 "La presidenta del Consell, Francina Armengol, i el president del Reial Mallorca, Mateu Alemany, han desplegat una pancarta de suport de la institució insular cap al equip mallorquinista a l’Ono Estadi. 

 Aquesta pancarta romandrà a l'estadi durant el que resta de temporada, i amb això el Consell de Mallorca vol mostrar el seu suport a l'afició, a l'equip i a la nova directiva del club. 

És important, ha explicat Armengol, transmetre il·lusió a l'afició perquè el Mallorca continuï amb la ratxa de victòries".

es para llorar.

2 comentarios:

 1. ES PARA LLORAR Y NO DE RISA
  Para ampliar brevemente esta noticia: con lo que cuesta el despliegue mediático, la pancarta en sí misma (tela o plástico, plotter, agencia de publicidad, comunicación a los medios-fax,correo,personal,electricidad-fotos, etc...), gasolina de los desplazamientos hacia el estadio, personal para colgarla, llamadas por teléfono por imprevistos, y otro etc..., podrían subvencionar una exposición itinerante que sería para llorar de risa. Los directores generales y la teoría se llevan muy bien, PERO CUALQUIER COMENTARIO SERIA INCORRECTO, TRAGAR O BARCO.

  ResponderEliminar
 2. Quin PROVOCADOR més poc esportista. ¿ O acaso eres balearico ?
  Tu ves sumando despliegues mediàticos y lloraremos, DE RISA, todos juntos.

  Mientras vas tragando, COMENTA en este libre bloG, home de Déu! !Sin tapujos!
  Des de el comprensiu MUSEU de l'HUMOR no posarem -mai(?)- cap BARCO (de rejilla con quilla de plomo).
  Tot el contrari, potser, si segueixes així, et premiarem amb la nostra “Granera vara de comandament”. Les “Graneres d'emblanquinar”, les tenim compromeses per a la classe política amb els tan eficients, teòrics quan convé, esportistes directors generals, inclosos.

  Salut i Hu@mor, malgrat tot !

  ResponderEliminar