miércoles, 4 de marzo de 2009

El director general Pere Fullana i l'Humor


 Pere Fullana, director general del Consell de Mallorca i articulista de Diari de Balears, escriu un article molt interessant, fent referència a un altre article del magnífic Josep Pernau, qui parla de l'humor i el sentit de l'humor en els estaments polítics i de l'església. Reproduïm el primer fragment: 

 "Josep Pernau destacava que en l’estament polític i en l’eclesiàstic en general hi ha poc sentit de l’humor, quan, de fet, l’humor ha servit al poble per humanitzar el tracte entre les persones i fer fora la còlera que rebrota sistemàticament com les tapareres. L’humor té un component taumatúrgic i terapèutic, no només per a la infància, sinó més aviat per als adults i els cansats de redolar per un món que recula i recula, sense acabar de prendre l’impuls que es mereix. En els temps que corren, quan les coses no acaben d’anar d’allò més fines, no és fàcil mantenir aquell to humorístic que sostenia el Rector de Vallfogona, sinó que més aviat hom recorre a l’acritud de la insatisfacció i la desafecció que es viu en els ambients socials i polítics en general. Dels econòmics i financers, val més ni parlar-ne".

 La Societat Protectora de l'Humor està totalment d'acord, al mateix temps que vol recordar a Pere Fullana que el Consell de Mallorca, concretament la consellera de Cultura Joana Lluïsa Mascaró, presidenta del PSM, ens nega el suport econòmic per poder dur a terme el treball previ per a la creació del Museu de l'Humor.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario

"Última Hora"- Mosquitos