domingo, 22 de marzo de 2009




Senyor President i multiseguidors d'aquesta nostra dèria,

avui confés que torn a estar optimista pel que ha esdevingut al nostre estimat barri, la Santa i Gloriosa "Sa Calatrava".

Dijous passat, a petició de l'Associació de Veïns, visità aquesta barriada la maca, atractiva, llesta, amatent, eficient, mediàtica, expressiva batlessa, Sra. Aina Calvo (els adjectius són de bon de veres, encara que quedàrem demanaríem hora per visitar-la i enraonar sobre el projecte del MUSEU de l'HUMOR).

La meva pujada d'ànim està motivada per haver copsat un esperançador recobrament del bon sentit del humor de la nostra gent.

A l'ampla estona de diàleg que mantinguérem al local/taller del Mag Joanet, acabàrem per entregar a Aina Calvo un llistat de les necessitats més rellevants que tenim.

Per cloure-les hi posaren ni pus ni més, ni més ni pus el que hem traduït:

 El barri és un espai clau per al turisme. No pot competir amb elements d'atracció turística com la Seu, la Llotja, l'Ajuntament, etc., Però és utilitzat com a lloc atractiu de pas d'una zona a una altra per nombrosos turistes. Es tracta d'éssers humans amb necessitats biològiques irrenunciables. En un barri com el nostre en el qual no hi ha quasi bars ni comerços, els turistes no troben lloc on alleujar les seves necessitats. Palma és amb seguretat la ciutat turística amb menys “mingitorios” públics del món. Els pobres turistes ho passen molt malament i, de vegades, acaben desfogant-se en algun racó més o menys discret, però impropi ”.


" Va de verbes” :

No em direu que no faci gràcia això de que els turistes són “éssers humans” i, sobretot, que en el relat de les nostres necessitats, s'acabi parlant dels problemes “mingitoris” dels ”pobres turistes”, Ha, Ha !.

A una posterior correcció, vaig canviar “desfogant-se” per “alleugerant-se”.

D'això se'n diu fer Humor Escatològic d'una de les necessitat de Palma, i no només pensant en els, com gairebé sempre, els pobres i simpàtics -majoria- turistes.

Com a Secretari de la SOCIETAT PROTECTORA DE L'HUMOR i amb el beneplàcit del meu benpensant President, reivindic l'urgent instal·lació d'escaients “pixaderos” a cada cantonada que convengui, com els que es va trobar aquest viatger coixeu recentment a Granada, portant bosses com un bossot. Les meves i les del meu Quefe. Hi vaig consentir perquè, si allà no em convidà a Gambes de Sóller, ho feu de "Rabo de Toro".


Au, Idò, Salut i Hu@mor !

3 comentarios:

  1. Jo diria que el Secretari s'ha enamorat de la batlesa, sinó no s'entén aquest encís. Sembla que no se'n ha adonat que na Calvo és una política... i ja se sap que sempre ens posen bona cara quan fan com si ens escolten, però el que fan és la clàssica pose que no compromet a res de res.
    No sé si és el cas, però això es coneix com a cinisme polític de campanya.

    ResponderEliminar
  2. Ha, Ha, Ha !!!

    I ... ara, Pep!
    Què t'ha pegat gelosia ?

    No sabia que el teu desencís/desamor amb els polítics fos, també, amb les polítiques.

    No passis ànsia.
    Vull que sàpigues que, mentre hi hagi Gambes de Sóller pel mig, et seré fidel.


    Toniel·lo Calatraví, Secretari ensumagambes.

    ResponderEliminar
  3. * * *

    Darrer balanç d'entrades al Bloc


    Dissabte 21, a les 11,45pm = 7.724 entrades

    Diumenge 22, a les 11,45pm = 8.035 entrades

    Total: En les darreres 24 horas = 311 entrades (en diumenge!)


    Es veu que hi ha molta xafarderia i/o es diverteixen amb les notes conyetes.


    ( Ès un Informe del Secretari comptable coix de sou i gambes )

    * * * * *

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Modus operandi