jueves, 5 de marzo de 2009

YO ME LO TOMO A RISA, PERO PUEDE LLEGAR A SER UNA TRISTE PÉRDIDA




".......Així mateix, la vicepresidenta i consellera de Cultura i Patrimoni, Joana Lluïsa Mascaró, com a presidenta de la Comissió, sol·licitarà al Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, una reunió immediata amb el senyor José Maria Zapardiel Palenzuela, subdirector general adjunt de Mines del ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç. En aquesta reunió, Mascaró hi anirà acompanyada per Guillem Fullana, Director General d’Indústria i un o una representant de la Federació de dimonis, diables i bèsties de foc de les Illes Balears."


Como vemos en esta viñeta de este largo chiste, , los  un o una dimoni, diabli i/o bestia, representan a todos los colectivos afectados, los otros van seguro en su propio nombre.

¿He leído bien ?: ¿van a ver al subdirector general adjunto  de Minas.?

Con estos, seguro que ya  no teníamos  a mi querida Ñ

3 comentarios:

  1. Al·lotets,
    aquest Secretari de rebot no voldria ésser massa matusser contravenint al meu omnipresent QuefePresident i al “proVacador”, del qual no comprenc prou bé el seu, potser capciós, comentari.
    No entenc el titular. No veig per enlloc la vinyeta ni l'acudit (serà metafòric ?)
    Vegem: el tex diu UN o UNA (amb lliure igualtat) “representant” de la Federació, que haurà d'ésser un angelet(sense sexe)de no sé quin Déu. No diu a cap banda que hi vagi UN o UNA dimoni/dimònia. Si fos així, no hi cabríem al Ministeri.
    A mi ja em va bé fer conya i enfofiment de quasi tot. Riure'ns del Sant i la Festa (del mort i de qui el vetla), emperò d'aquesta manera . . .
    Té (fa) realment gràcia ser adjunt de Turisme, Comerç i MINES ...
    però: “Con estos, seguro que ya  no teníamos  a mi querida Ñ” (???)
    Benvolgut “proVacador”: Seré massa curt, emperò no vos entenc. No hi arrib.

    Secreteri PostProvocador.

    ResponderEliminar
  2. Estimat secretari: lo que has leído es reproducción textual del comunicado del Consell. Ellos son los que hablan de un o una, siendo tres los dimonis, diablos y bestias. El error mio es que no he dicho que es un comunicado de prensa, LAMENTABLEMENTE NO ESCRIBO EN MALLORQUIN, POR LO QUE DEBERÍA HABER INFORMADO QUE LA REDACCION ERA DE OTRO. Y esto de que me lo tomo a risa, es porque un adjunto de minas interviene para opinar sobre una fiesta centenaria a la que todos vamos para divertirnos y ver artistas del fuego, podriamos perder esta fiesta por culpa de los que no saben divertirse en un país latino, lleno de vida y de locuras. Lo mismo quisieron hacer con la eñe y los toros y arrancaron olivos por 10.000 pesetas. Espero haberte aclarado el tema, si así no fuera, lola mento.

    ResponderEliminar
  3. Estimadet provocador:
    Oskey!,
    només a mitges.

    Així és que tan sols et toca mitja gamba de Sóller, i encara pintada pel nostre President.
    Però... tranquil, home, no ens posarem ara tan seriosos com per fer-te sa massa i es cuerot.

    Només em queda el dubte de si "estos" són els de mines, els prohibidors, els representants ... o tots plegats.

    En el cas de la "eñe" i les oliveres, tens raó; emperò pel que fa a "los toros"...
    Tant se val. No en farem, ara, un gra massa.

    Saps què passa, aquí i a Sòria, que en parlar de jo no ric; perquè... una cosa és riure'ns d'un mateix i dels teus, i, l'altre, que s'en riguin altris demés.

    Ja ho veus, potser series millor Secretari del futur MUSEU de l'HUMOR tu mateix, per comptes d'aquest qui sembla que va amb la coa de palla mal encesa, talment un dimonió.

    I, no et pensis, jo tampoc escric massa bé "en mallorquín", però vaig provant i aprenent.

    Bono, continuem amb Salut & Hu@mor !


    Secretari,
    supporter number one de l'assidu extraordinari PROVOCADOR,
    per molts d'anys !

    ResponderEliminar

"Última Hora"- Futuro perfecto